Hoog-Beerzel-Button-Hero.png
Wonen aan de rand van Beerzel

Wonen in stijl, aan de rand van Beerzel

Wonen in Hoog Beerzel

Het project van Hoog Beerzel overstijgt het gewone. De ruim opgezette woonomgeving schittert door een smaakvolle, eigentijdse architectuur. De natuurlijke schoonheid van het park wordt daardoor nog versterkt.

Ruimte voor groen en privacy

In Hoog Beerzel wijkt het groen niet voor nieuwbouw, maar omarmen de gebouwen de bestaande natuur. Dat zorgt voor een weldadig gevoel van rust en harmonie. Je woonomgeving biedt zo ook volop ruimte en privacy.

HOOG BEERZEL BEZOEKEN

Fase 1 is succesvol verkocht en de eerste bewoners zijn ingetrokken. Hierdoor veranderd het plan naar een volwaardige woonwijk! Kom zelf een kijkje nemen op Hoog Beerzel of plan een rondleiding in onze kijkwoning. Maak een afspraak en wij staan jullie persoonlijk bij.

AFSPRAAK MAKEN KIJKWONING

Hoog Beerzel, een levendige woonwijk

Exclusief wonen

Keuze uit zeer gevarieerde gezinswoningen. Kies je ook voor een instapklare nieuwbouwwoning? Hoog Beerzel biedt je dit allemaal!

De afgewerkte woningen zijn beschikbaar in verschillende types en budgetten. Hoog Beerzel biedt woonmogelijkheden afgestemd op jouw individuele wensen.

In AANBOUW

ruimte, luxe en comfort

Altijd al gedroomd van een eigen stek in het groen? Dan staat jouw nieuwe woning misschien wel in het groene Beerzel.

2B2C Projects bouwt zowel open, gesloten als halfopen woningen. Voor die ontwerpen werken we samen met gerenommeerde, creatieve architecten die al verschillende prijzen hebben gewonnen.

Gelijk intrekken? Het kan in lot 57. Bekijk hieronder meer informatie.

Meer over de woningen

in ONTWIKKELING

nieuw in verkoop

Uitstekend voorzien, maar ook energiezuinig

De verkoop van de woningen van fase 2 is gestart!

2B2C Projects ontwikkelt ruime nieuwbouwwoningen met sprekende architectuur in de woonbuurt Hoog-Beerzel. De halfopen en open bebouwingen worden gebouwd op grote percelen en beschikken over 3 of 4 slaapkamers, een ruime badkamer en eventuele bureauruimte.

De woningen bieden niet alleen veel licht en leefruimte maar ook hoogstaand wooncomfort: je kan genieten van riante afwerkingsbudgetten en vloerverwarming in elke ruimte. De duurzame energielevering wordt voorzien door een lucht/warmtepomp aangevuld met zonnepanelen en een slim ventilatiesysteem (type D). De kwaliteitswoningen zijn riant en residentieel, maar hun impact op milieu (en portefeuille) is eerder gering: het groene E-peil van ≤ E20 staat garant voor een duurzame toekomst.

Meer over de woningen

prachtige parkwoningen

Ontdek de sfeer van de nieuwe, levendige woonwijk

Het laatste nieuws