beerzel-hero-banner-nb-juni-2023.jpg
Actueel, Wonen

We bieden vier prachtige woningen aan op lotnummers 57, 58, 72 en 73!

02 mei 2023

Met een handige indeling en een zeer laag energieverbruik bieden onze woningen de perfecte plek om een mooie toekomst uit te bouwen met jouw gezin. Je geniet van de rust en natuur van de Kempen terwijl je toch dicht bij lokale handelaars, scholen en het station woont. Daarnaast biedt de ligging van Hoog Beerzel de ideale uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsuitstapjes in de Kempen en steden als Antwerpen, Leuven en Brussel.

Bovendien kan je hier al wonen vanaf oktober 2023 en bieden wij een vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst. Onze woningen zijn energieneutraal en voorzien van verwarming met warmtepomp, vloerverwarming en thuisbatterij. Door het E peil van 0 geniet je gedurende 5 jaar van geen onroerende voorheffing.

Ontdek hier onze troeven en geniet van optimaal wooncomfort in onze energiezuinige gezinswoningen in de nieuwe woonbuurt:

  • Een sleutel-op-de-deur oplevering in oktober
  • Kwalitatieve duurzame materialen
  • Een gezond binnenklimaat en zeer lage energiebehoefte dankzij warmtepomp lucht/water, vloerverwarming, balansventilatie D en een thuisbatterij
  • Mogelijkheid tot afstemming van keuken en badkamer op jouw smaak
  • Klantenbegeleider voor advies op maat
  • Inbegrepen in de totaalprijs: aanleg van inkompad, oprit en aanplant hagen op perceelsgrens.

Neem zeker een kijkje op onze website en bel ons voor een bezoek aan deze vier woningen in aanbouw. Wij helpen je graag verder om jouw droomhuis te vinden!

BEKIJK HIER ONZE WONINGEN