beerzel-hero-banner-nb-kijkwoning-03-2024.jpg
Actueel, Wonen

Bezoek de nieuwe kijkwoning van Hoog Beerzel

08 maart 2024

Ontdek nu zelf de pracht van modern wonen in Hoog Beerzel. Elk hoekje is doordrenkt van stijl en gemak. Deze kijkwoning belichaamt de perfecte harmonie tussen functionaliteit en elegantie, met ruime en lichte kamers die uitnodigen tot ontspanning en gezelligheid.

De topkwaliteit afwerkingen en doordachte details maken van deze parkwoning een echte oase van luxe. Elk aspect is zorgvuldig ontworpen om aan de hoogste standaarden te voldoen.

Wat maakt de Parkwoningen van Hoog Beerzel zo speciaal?

 • Energiezuinige nieuwbouw woningen:
  Elke woning in Hoog Beerzel is ontworpen met het oog op duurzaamheid en energie-efficiƫntie, waardoor je bespaart op energiekosten en bijdraagt aan een groenere toekomst. 100% korting op de onroerende voorheffing gedurende een jaar.
 • Onmiddellijk instapklaar:
  Wacht niet langer op jouw droomhuis! De woningen zijn na de bouw volledig afgewerkt en klaar om in te trekken.
  Ook bestaat de unieke kans om je persoonlijke stempel op bijvoorbeeld de afwerking van deze woningen te drukken.
 • Moderne en stijlvolle architectuur:
  Met deze woningen onderscheidt Hoog Beerzel zich door zijn moderne en stijlvolle design, perfect voor diegenen die waarde hechten aan esthetiek en comfort.

Stijlvol wonen in Hoog Beerzel

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een exclusieve gemeenschap in een van de meest gewilde gebieden. Met een beperkt aantal beschikbare woningen is Hoog Beerzel de perfecte plek voor wie op zoek is naar een combinatie van rust, stijl en gemak.

Hieronder een voorproefje van de volledig ingerichte kijkwoning en de mogelijkheid om een rondleiding te planne.

VOORPROEFJE EN RONDLEIDING