Hoog Beerzel

Nieuwbouw­zondag

Onze moderne woningen en zwevende appartementen in het park staan in de kijker tijdens deze editie van Nieuwbouwzondag. Bezichtig ons project Hoog Beerzel, snuif de sfeer en magie van het oude park op en bekijk de prachtige drone-opnames van het landschap in en rondom Hoog Beerzel.

Mis het niet!

Straat met woningen

Binnen en buiten wonen

Parkwoningen

Aan het einde van een doodlopend straatje, midden in een honderd jaar oud landschapspark vind je het unieke woonproject Hoog Beerzel. Tussen de bomen komen binnenkort ruime, moderne gezinswoningen. Dit is een unieke kans om te wonen in een park dat is ontworpen om te genieten van elkaar, de rust en gezonde lucht. En tegelijk ben je dicht bij de grote steden en bij alles wat je nodig hebt om volop te genieten van het leven.

Bekijk parkwoningen pagina

Afspraak Nieuwbouw Zondag

  • moderne woningen met 3 of 4 slaapkamers
  • carport of inpandige garage
  • rustige woonbuurt aan een park
  • supermarkt, scholen, handel- en eetzaakjes op wandel- of fietsafstand
  • energiezuinige BEN woningen (inclusief zonnepanelen)
  • binnenafwerking naar keuze
  • mogelijkheid voor aankoop casco woningen
  • Parkwoningen vanaf €351.000,-

Hoog beerzel bezoeken? Dat kan op Nieuwbouw­zondag!

Maak een afspraak om op 24 oktober 2021 tijdens Nieuwbouwzondag de woningen en/of appartementen te bezoeken. Je krijgt dan alle informatie over het project en kan meteen al je vragen stellen. Klik daarvoor op onderstaande ‘afspraak-buttons’.

Afspraak bezoek parkwoningenAfspraak bezoek appartementen

Bijzondere architectuur

Thuis in de natuur

Hoog Beerzel is een uniek woonproject zoals je nergens anders vindt. Hier woon je modern tussen het groen. Vijf gerenommeerde architectenbureaus ontwierpen de gezinswoningen, elk met hun eigen, unieke stijl. Geen twee woningen zijn identiek en toch is alles in harmonie met elkaar. Die eenheid in verscheidenheid, samen met de dialoog tussen de architectuur en de omgeving, maakt Hoog Beerzel tot een prachtige plek om te wonen.

Droom jij al weg?

Interesse in een van onze appartementen?

In Hoog Beerzel zijn nog maar een klein aantal zwevende appartementen te koop. Heb je interesse in deze appartementen? Maak een afspraak voor een bezichtiging tijdens Nieuwbouwzondag.

Bekijk appartementen pagina

Afspraak Nieuwbouw Zondag

Appartementen met balkon

Vul jouw gegevens in om de videobrochure per post te ontvangen

Videobrochure aanvraag

Laat je inspireren door prachtige drone-opnames, unieke beelden en fascinerende verhalen over het ontstaan en de visie bij de ontwikkeling van Hoog Beerzel.

Direct persoonlijk contact?

Contact­gegevens

Bel met 2B2C Projects op telefoonnummer
0471/23 24 25
of stuur een email naar
info@2b2c.be

Kind staat achter boom te lachen