Plan aan de rand van Beerzel

Wonen wordt een ‘walk in the park’

Thuis in de natuur

Snuif de frisse lucht op, voel de zon op je gezicht en hoor de bomen ruisen. Als je buiten stapt, loop je zo het park en de natuur in.

Elke woning wordt met maximaal respect voor het groen in het park en de natuur ingepland. Het bijna honderd jaar oude park, op de flank van Beerzelberg, krijgt zo een extra hedendaags accent. De aangrenzende natuurparken Beerzelberg en het middeleeuwse landgoed Pelgrimhof verwelkomen de nieuwe bewoners van Hoog Beerzel met rust en gezonde lucht. Samen met Hoog Beerzel vormen ze een prachtig aaneengesloten natuurgebied.

Alles in de buurt

Al wat je nodig hebt is binnen handbereik

In Hoog Beerzel voel je de rust en de stilte van het platteland om je heen. En toch zijn alle dagelijkse voorzieningen gewoon binnen handbereik.

In Beerzel en in de aangrenzende dorpen Putte en Heist-op-den-Berg vind je een gevarieerd winkelaanbod. De dagelijkse boodschappen doe je natuurlijk gewoon bij de supermarkt, de bakker of beenhouwer. Die vind je op loopafstand. Maar ook voor minder frequente aankopen kan je terecht in de buurt. Je vind er heel wat boutiques, lifestyle-zaken, delicatessen... En dan heb je natuurlijk ook nog de talrijke restaurants, brasseries en cafés met terrasjes.

Wonen nabij Mechelen
Weg van de drukte

SUBLIEME BEREIKBAARHEID IN EEN GROENE OMGEVING

Beerzel ligt in het groene Rivierenland, tussen Mechelen en Heist-op-den-Berg. Ook Lier, Aarschot, Herentals en Leuven zijn vlot bereikbaar. Zelfs naar Antwerpen en Brussel is het maar een half uurtje rijden. Waar wil je werken of ontspannen? Aan jou de keuze. Met Beerzel als kruispunt tussen Mechelen, Lier, Aarschot en Leuven is goede bereikbaarheid een understatement.

Kies het volle leven
Actief en sociaal

Geniet volop van het leven in Hoog Beerzel

In Hoog Beerzel maak je deel uit van een levendige gemeenschap en heb je alles in de nabije buurt voor een actief (sociaal) leven. Met bijvoorbeeld scholen voor kleuter-, lager en secundair onderwijs, buitenschoolse kinderopvang, tal van (sport)faciliteiten, een cultuurcentrum en een rijk geschakeerd verenigingsleven.

Ligging Putte

Ligging

Beerzel is gelegen in de provincie Antwerpen en is een deelgemeente van Putte op de grens met Heist-op-den-Berg.

Plan je route naar het project Hoog Beerzel en ontdek zelf de landelijke ligging.

Plan route

Geniet van de buitenlucht

Met het stadsleven binnen handbereik

Locatie Hoog Beerzel

Hoog Beerzel, grenzend aan een park met majestueuze bomen en gelegen aan de rand van het dorp. Hier wil je wonen!